Referencer fra mine foredrag


 

Odense kommune

Thomas gav os et super engageret, underholdende og værdifuldt input til vores arbejde med at skabe en stærk fælles kultur på tværs af forskellige arbejdspladser! Vores deltagere var begejstrede, fordi der var fart på oplægget, hvilket var oplivende efter en lang dag med faglige input, det var underholdende og morsomt samtidig med, at vi fik sat fokus på noget af det mest banale og samtidig sværeste i et godt samarbejde.

Thomas fik "topkarakter" af vores deltagere i evalueringerne!


Nanna Muusmann - Projektleder Odense kommune


 

Ryslinge efterskole

”Engagement, samarbejde og kreativitet er ikke noget man bare kan tale om. Man skal vise det, og det gjorde Thomas med stor overbevisning, da han havde 135 elever fra 10. klasse i sin hule hånd.
 

Gennem stor variation, leverer han en meget inspirerende tilgang til livet, som vi alle kan lære af. Vi er imponerede over hans evne til at ramme målgruppen og vores ønske om at fokusere på kreativitet”
 

Birgitte Rasmussen - Ryslinge Efterskole 

 

VUC Aarhus

Thomas er en levende og engageret foredragsholder, der brænder for sit felt. Han forstår at involvere sine tilhørere på fornemmeste vis og bruger humor til at understrege sine pointer.
 

I gennem foredraget fik vi nogle helt simple og brugbare råd, der kan hjælpe til at vedligeholde arbejdsglæden på vores arbejdsplads. Tak for et par inspirerende timer!

Katrine Dalkiær Mortensen – VUC Aarhus
 

 

Junior Champers Skive

Thomas leverede et super engagereret, anderledes og underholdende foredrag om samarbejde og vinderkultur. Vi var alle begejstrede, fordi der var fuld fart på oplægget, hvilket var fedt efter en lang arbejdsdag.

Vi vil klart anbefale dig til andre!

Jacob Tækker Nørgaard – Junior Chambers Skive


Fortegården

En årlig tradition på Fortegården er vores juleskål hvor alle medarbejdere samles til 2 timers samvær med et foredrag til inspiration i hverdagens arbejde.

I år fik vi besøg af Thomas Grønnemark …..
Kan man hente inspiration til godt samarbejde og arbejdsglæde fra sportens verden? – ja for pokker! Med en særlig pointe for det gode teams samarbejde, handler det om at gøre hinanden ”spilbar” – at få det bedste ud af det enkelte medlem på holdet.

Thomas kom med stor energi og entusiasme og fortalte om sine egne erfaringer for, hvordan man ”gør hinanden bedre” og dermed styrker teamets fælles arbejde.
De praktiske eksempler fra ”den virkelige verden” går rent ind og er helt til at forstå.
Thomas er ikke bleg for at krydre sit indlæg med beskrivelse af egne fejltagelser og hvordan man får bøtten vendt, så det hele virker.

Uden at blive teoretisk tung er indholdet i Thomas´s foredrag lige til og helt relevant, og leveres med ironisk selvdistance og gode grin….

Tak til Thomas for et godt indlæg – det kan anbefales.


Karin Short - Fortegården

 

 

 

Novo Nordisk

Vi takker for en kanon eftermiddag og var super underholdt. Vi vil klart anbefale dig til andre - du var super inspirerende.

Vi lavede et evaluerings-skema for seminaret - og dit indlæg scorede top karaktér - og på samme niveau som maden på Kragerup Gods (Hvilket vi synes var top klasse).
 

Dorthe Engelhardt – Novo Nordisk

 

 

Aarhus Universitetshospital

Tak for et super fint foredrag om arbejdsglæde, som du serverede med indlevende formidlingsevne, smittende begejstring og kreative indspark og -kast. Umiddelbart kan man tænke om emnet, at "det vidste vi da godt i forvejen", men du bidrog alligevel med nye vikler og perspektiver, der løftede emnet ud af trivialiteterne, så vi ikke fristes til at gå tilbage og gøre som vi plejer, men faktisk husker at gøre noget nyt. Og det er måske virkelig den svære kunst, som du mestrer: - alle kan holde et godt foredrag, men få kan faktisk skabe grobund for små forvandlinger. Det kan du!


Gitte Riis-Holm - Aarhus Universitetshospital 

 

Sygehus Sønderjylland

Tak for sidst.

Det helt store hit på vores Internat var dit foredrag.
Du er meget inspirerende, og får formidlet dit budskab på en sjov og fængslende måde. Vi var alle meget imponerede over, hvor motiveret du er, og hele tiden fastholder dit mål, indtil du har nået det. Her er lidt af de kommentarer der har været på vores tilbagemelding på dit foredrag: "Rigtig godt. Fint med foredragsholder, som intet har med vores fag at gøre". "Gav håb og lyst til at tro på, at der kan kæmpes for tingene". "Fantastisk med et foredrag der kan motivere en hel gruppe, så man ønsker at kæmpe... Både arbejdsmæssigt, og på det personlige plan". Endnu engang tak for et godt og inspirerende foredrag. Vil helt sikkert anbefale dig til andre!

Pernille G. Rasmussen - Lungemedicinsk Ambulatorium, Sygehus Sønderjylland


 

 

BNI Nordjylland

Vi har brugt Thomas Grønnemark, som et frisk indspark til vores event. Thomas giver energi og begejstring. Publikum føler selv de sidder med i slæden. Undervejs i forløbet bliver også de gjort aktive, hvilket også giver plads til et godt grin ind i mellem. Forretningsverdenen bliver fint holdt op mod sporten, og mange spændene paralleler kommer frem. Thomas har ikke kun været på det Dansk Landshold i bobslæde, men hører til blandt spidserne blandt talere, når der skal tales om teamspirit og vinderkultur. Jeg kan personligt give mine varmeste anbefalinger om Thomas.

Ulrik Falkenstrøm, BNI Nordjylland 

 

Ungdomsskolen-Skive

"Thomas Grønnemark holder et foredrag fyldt med energi, smittende glæde og med et klart budskab. Han fanger vores elever der hvor de er, og holder dem fast hele foredraget igennem. Der er ingen tvivl om, hvad det er Thomas vil, og der er en god rød tråd gennem hele foredraget. Vi anbefaler det gerne til andre skoler som vores med unge, som har haft det svært med mange ting, og derfor ikke altid tør tage springet og gøre det, de drømmer om"

Hans Kristensen Afdelingsleder i Ungdomsklassen, Ungdomsskolen-Skive


 

Farmakonomforeningen Region Midtjylland

Sikke en god aften! Et rigtig inspirerende og positivt foredrag om arbejdsglæde. En super god blanding af velkendte begreber, som indflydelse på eget arbejde, positivitet og anerkendelse/ros – blandet med spændende eksempler fra Thomas Grønnemarks´s tid på bobslæde-landsholdet samt hans indkast-træner-virksomhed. Thomas Grønnemark giver et dejligt selvironisk foredrag om arbejdsglæde – det er nemlig vigtigt at kunne grine af sig selv. Samtidig inddrager han deltagerne i sit foredrag og har hjemmefra gjort et rigtig godt forarbejde, således at man ikke sidder og føler at det blot er et rutine-foredrag. Alt i alt et inspirerende og humoristisk foredrag som vi varmt kan anbefale.


Farmakonomforeningens regionsbestyrelse i Midtjylland. 


 

DSH WOOD

Hej Thomas.
 
Tusind tak, for et godt foredrag og en god start på vores teambuilding i Middelfart den 30. august 2013.
 
Det var super godt at du indimellem havde os med direkte i dit foredrag.
 
Vi fik rørt lattermusklerne og dejligt at skulle rejse sig, da man derved får lettere ved at koncentrere sig.
 
Foredraget er stadig samtale emne og specielt ”kampråbene” bliver der snakket om.
 
Vi kunne fint drage nogle paralleller mellem sporten og problematikker i virksomheden.
 
Vi vil klart anbefale dig.
 
 
Med venlig hilsen
 

 

Aarhus Universitetshospital

Kære Thomas.

Tak for sidst – det var en rigtig god dag.
Jeg vil gerne takke dig for den energi og entusiasme, hvormed du formidlede dine budskaber. Det faldt fuldstændig i tråd med de oplæg vi havde haft omkring arbejdsglæde, men dine egne erfaringer som er fra dit personlige liv, gjorde at det var mere autentisk. Det var også rigtig interessant, den måde du formidlede alt det, som er beskrevet om adfærd til virkelige historier – jeg har hørt flere, som har været meget betaget af dine historier. Jeg kan varmt anbefale dine oplæg, hvis der skal tales om arbejdsglæde / arbejdsmiljø, teamsamarbejde og som et friskt ”indkast” til en diskussion.
Dine oplevelser om at gøre noget for andre – her din donationer til DM foreningen, var en god indgang til at tale om, når man i det daglige arbejde gør en forskel. En god dag for os, hvor intet er for banalt at tale om, selv de små ændringer som måske gør en stor forskel.
Jeg kan fortælle dig, at det blev besluttet (som et konkret tiltag i afdelingen) at gøre uge 50 til ”brokkefri uge”. Dette synes jeg er meget interessant – vi mangler bare hvilke sanktioner, det vil udløse hvis der brokkes!

 

 

Døgninstitutionen Villa Ville Kulla

I en døgninstitution hvor vi ofte er presset, fagligt og følelsesmæssigt, er det vigtigt ikke kun at fokusere på viden og opgaveløsning, men også at have fokus på trivsel.

Thomas tager med sit levende foredrag, på fineste vis udgangspunkt i vores værdier og sætter dem op imod adfærd og normer i dagligdagen. Det er let ubevidst at få skabt en kultur hvor indforståethed og humor bliver en måde at få det svære i dagligdagen til at føles lidt lettere.

Thomas får vendt tingene lidt på hovedet og giver i sit foredrag mulighed for at reflektion og den måde vi er sammen på, og hvordan den kan udvikles til noget bedre og udviklende.Vi fik en dejlig formiddag sammen med Thomas med en befriende latter og noget at tænke over, det tror jeg vil smitte af på arbejdsglæden i fremtiden.

Frank Kruse Jacobsen, forstander Døgn- og observationsinstitution "Villa Ville Kulla"

 

 

Fritidshjemmet ved Ladegårdsskolen

….. en god times tid i selskab med Thomas Grønnemark, og hans oplæg om kronisk arbejdsglæde på vores pædagogiske dag, gav inspiration og godt humør til resten af dagen. Der var bred enighed om, at Thomas havde en god historie at fortælle. Han åbnede op for en verden, der for de fleste var ukendt, og dermed spændende. Alt sammen gjort på en indlevende og jordnær måde.

Vi kan kun anbefale at andre får del i Thomas´ historie….


Britt Hansen, Souschef, Fritidshjemmet ved Ladegårdsskolen

 

 

Væksthus Hovedstadsregionen

Væksthus Hovedstadsregionen har fået et inspirerende og spændende indlæg fra Thomas Grønnemark om arbejdsglæde. Foredraget lagde vægt på den daglige arbejdsglæde og motivation underbygget af eksempler fra Thomas fortid som bobslædekører på det danske landshold. Pep-talken har givet os endnu mere fokus på vores egen arbejdsglæde, og på at give de skulderklap i hverdagen, så vi alle kan sige ”Gudskelov, det snart er mandag – for så skal jeg på arbejde igen”. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Thomas Grønnemarks foredrag om arbejdsglæde.
 

Marlene Haugaard, Direktør Væksthus Hovedstadsregionen


 

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter

Thomas leverer varen. Kompetent og med indsigt forstår han at komme under huden på sit publikum og overfører dygtigt sine erfaringer fra sportens verden til den organisatoriske virkelighed og virksomhedens hverdag. Budskaberne kommunikeres klart og understøttes af eksempler, der giver stof til eftertanke og nye løsninger på kendte problemer.

Thomas lever sig desuden ind i sit publikum og deres aktuelle udfordringer. Samtidig fastholder deres opmærksomhed med humor og lune og engagerer tilhørerne med praktiske øvelser. Det har været en frugtbar oplevelse at have Thomas på besøg, og til gavn for de deltagende virksomheder, der har fået nye perspektiver og ny motivation til det videre arbejde – frem mod sejren.

Erhvervskonsulent Leo Ravn-Nielsen, Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter.

 

Aarhus Universitetshospital
 
Vi har lige haft lidt evaluering af vores eftermiddag. Der er blevet givet en del roser til dig bl.a.for din måde at du kunne involvering deltagerne. Det var også meget spændende at høre om dine oplevelser – det er noget man husker. Vi sad bl.a. og talte om din splint! Det var også populært at du skrev autografer. Selv har jeg besluttet at tage på museet for at se din ”udstilling” næste gang jeg kommer til hovedstaden. Men alt i alt så var det en god eftermiddag - så tak for det!
De bedste hilsner
 
 

 

Produktionshøjskolen Marienlyst

Hej Thomas,

Det var en rigtig god formiddag vi havde herude på produktionshøjskolen med dit foredrag og indkasttræningen.
Det var fedt at se, hvordan du fik de unge til at lytte til dit foredrag.
Et utrolig levende foredrag, hvor du både bruger dig selv og publikum godt undervejs:-)
Der var en rigtig god blanding af alvor og humor, samt en rigtig god historie, som giver motivation til selv at turde drømme.
Jeg tænker, at der nok blev sået en spire hos nogle af de unge i fht at turde drømme og måske endda gå efter sin drøm.

Indkasttræningen var en stor succes, - og det var tydeligt at både tilskuere og de aktive fik meget ud af det.
Skønt at se, at der med lidt træning og hjælp kan ske forbedringer på ret kort tid. Det var en god erfaring for de unge!
Det var tydeligt at se, at de unge der havde meldt sig til indkasttræningen faktisk oplevede at de blev bedre til noget:-)

Tusind tak for et rigtig positivt og engageret indslag!

Med venlig hilsen

Luise Sønder - Produktionshøjskolen Marienlyst
 

 

Brårup skole
 

Vi har haft fornøjelsen af Thomas som foredragsholder. Med udgangspunkt i arbejdsglæde formår Thomas på en sjov og inspirerende måde at binde fakta og egne erfaringer sammen. Med erfaring som tidligere professionel indenfor bobslæde sporten hvor begreber som tillid, samvær, gode kollegaer, humor, feedback og personlig udvikling har stor betydning, giver han gode og hånterbare bud på hvad der skal til for at skabe større arbejdsglæde og mere effektivitet i hverdagen. Jeg vil på det kraftigste anbefale et foredrag med Thomas, jeg gik inspireret og løftet derfra.


Bo Marciniak SFO-leder Brårup Skole

 

 

Væksthus Midtjylland

Kære Thomas

Hermed vores reference, udarbejdet på grundlag af udtagelser fra deltagerne.

Thomas leverede på vores interne medarbejderdag om værdier, et spændende, nærværende og relevant indlæg, der satte værdier i perspektiv.

Det var rart at høre en som virkelig brænder for sagen, som ikke bare har læst det i en bog, men noget han selv har prøvet på egen krop. Det gav virkelig stof til eftertanke.

Fascinerende at vi har haft et bobslæde-landshold, og Thomas nu er indkasttræner. Det siger noget om, at han tænker bredere end de fleste.

Da jeg havde fået ovennævnte godkendt af ledelsen fik jeg følgende bemærkning fra en kollega jeg tror er meget sigende:

Det der var så godt var at han taler fra hjertet og ikke fra hjernen!

Helt ærligt Thomas så har du gjort indtryk på mine kollegaer og ledelsen, på din
egen facon, og de har reflekteret meget over dit indlæg efterfølgende. Vi er
så "fodret" med indlæg fra div. konsulenter, så vi er faktisk meget kritiske, og vi er ikke nemme at dupere og gøre tilfreds!!!

Med venlig hilsen

Annette Tina Troelsen - Virksomhedskonsulent Væksthus Midtjylland
 

 

Viborg Lærerkreds

 

Hej Thomas - og tak for sidst.
Tak for dit bidrag til et godt kursus.
Vi har fået mange positive tilbagemeldinger på både indhold og rammer.
Jeg tror du "ramte plet" med din optimistiske og positive indgang til emnet. Godt at se, at du fik en tydelig "Viborg - vinkel" ind i dit oplæg.

Claus Pedersen - Viborg Lærerkreds

 

Skive Handelsskole

Hej Thomas

Tak for dit besøg i går.

Jeg kan kun rose dig for hele oplægget. Her kommer nogle af de udtalelser jeg
efterfølgende hørte:

"Han er bare den bedste, vi nogensinde har haft". Sagt efterfølgende af en af mine kollegaer, som overværede foredraget.

"Sjældent har jeg set eleverne komme så opløftede ud af auditoriet efter et
foredrag". Sagt af en kollega, som mødte eleverne på vej ud af skolens auditorium.

"Hvor var han bare god til at få os med". Sagt af en elev efterfølgende.

"Hvis jeg en gang skal starte for mig selv, vil jeg have ham til at hjælpe mig", sagt af en elev efterfølgende.

Selv vil jeg sige, at det at flere elever bagefter kommer ned og kommenterer foredraget, har jeg aldrig før oplevet. Så det skal du tage som den største kompliment, man kan få fra elever her på stedet. Jeg synes derudover selv, at det var godt, at du fik aktiveret eleverne på flere måder var med til at sikre, at de var langt mere opmærksomme end normalt. Dette kunne også tolkes ud af den ro der blev ved med at være i salen, også længe efter at de normalt ville have haft pause, hvilket normalt giver meget uro.

Et par af mine kollegaer vil gerne have dit visitkort. Vil du sende mig et par ekstra?

Med venlig hilsen
Lisbeth Ziegler - Skive Handelsskole


 

Idavang

Hej Thomas

Tak for sidst. Der var stor positiv respons på dit oplæg. De oplevede at netop din indgang til værdidebatten var fantastisk god, da du selv havde prøvet på egen krop. Flere i personale gruppen fik et kick, og kan nu bedre se meningen med at organisationen tager udgangs punkt i Værdier. En stor tak for en god og inspirerende formiddag.

Vurdering      Meget tilfredsstillende     tilfredsstillende                   Ikke tilfreds
Antal deltagere           32                                     8                                         0

Vagn Pedersen - Leder Idavang


 

Salgsraadgivningen.dk

Super fedt foredrag - det gav energi og nye vinkler på det at arbejde sammen som gruppe.

Dit foredrag er rigtig godt "skruet sammen" og med til at medhørere er klar til at tage imod.

FEDT!!!

Per Topp, salgsraadgivningen.dk


 

XCOACH

Hej Thomas...

Selv tak! Jeg blivet altid imponeret, når jeg møder mennesker som dig, der har en passion og en mentalitet, der er så målrettet og energifyldt. Specielt, når de fører til et specifikt mål. Som du nok kan regne ud, interesserer netop de ting mig en del:)

Med venlig hilsen

Søren Kjær - Certificeret Mastercoach, Business- og Life Coach
X-coach 

Tryl.dk

Det var et yderst inspirerende indlæg du kom med. Gode og meningsfulde øvelser, en god historie, masser af energi og en fed niche :-)

Du har markeret dig på min lystavle også og jeg har allerede genfortalt dit foredrag flere steder.

 Ha´det selv godt Thomas og vi ses et sted.

De bedste hilsner
René Jensen - Tryl.dk

"Vi har gang på gang set, hvor meget spillerne forbedrer sig efter ganske få træninger med Thomas. Det er et farligt våben, at vi har en håndfuld spillere der kan kaste bolden over de 30 meter, og vi har kunnet se, hvordan vi hver sæson forbedrer scorings procenten på vores lange indkast.

Det er alt i alt en gave for en klub som os at have Thomas tilknyttet, og helt konkret kan vi se direkte på tabellen, at de lange indkast giver os point. Kan varmt anbefale Thomas, hvis man som hold vil have et ekstra ordinært våben som de lange indkast er."

Kristian Bach Bak - assistent træner FC Midtjylland

Ring gerne og hør om flere referencer

Throw-in på YouTube

På Throw-in TV kan du bl.a. se videoer fra indkast, bobslædekørsel og mine foredrag.

Indkasttræneren på Facebook Throw-in på Twitter

Thomas Grønnemark

Professional Throw-in Coach

Throw-in     -     Thomas Grønnemark     -     Tlf: +45 61 99 29 14     -     info@throwin.dk

Dynamic-it leverandør af webshop
Dansk English
Luk >

Der er scoret 20 mål efter lange indkast i sæsonen 2018/19 af

FC Midtjylland og AC Horsens